Українці стали купувати менше легкових автомобілів

Українці стали купувати менше легкових автомобілів

Укрінформ
Минулого місяця українці купили легкових автомобілів на 8 відсотків менше, ніж у серпні. Загалом у вересні було продано 6,8 тис. легкових автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба асоціації «Укравтопром».

"З приходом осені український ринок нових легкових автомобілів трохи охолонув. У вересні автопарк України поповнився новими легковими автомобілями в кількості 6,8 тис. шт. В результаті, позитивна динаміка на ринку відносно показників продажів минулого року, що сформувалася влітку, знову змінилася на падіння. Попит на легкові авто порівняно з вереснем 2017 року зменшився майже на 14%. Також, відносно результату попереднього місяця реєстрації нових машин відстали на 8 відсотків, - йдеться у повідомленні.

За статистикою, найпопулярнішим автомобільним брендом стала Toyota - у вересні було реалізовано 918 автомобілів (на 20% менше, ніж у вересні 2017 року).

Друге місце посіло Renault з показником 697 авто (менше минулорічного показника на 2%).

На третьому місці - Volkswagen. У вересні українці придбали 501 автомобіль, що на 34% менше, ніж у минулому році.

Також у десятку найпопулярніших марок авто увійшли Nissan - 402 шт. (-9%), Skoda - 373 шт. (-37%), Mazda - 326 шт. (+12%), Suzuki - 257 шт. (+13%) та Mitsubishi - 234 шт. (+54%).

Найпопулярнішою моделлю місяця став Renault Duster з показником 307 реєстрацій.

Всього за три квартали поточного року в Україні було зареєстровано 60,3 тис. нових легкових автомобілів, що на 4% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-