Аеропорт

Аеропорт "Одеса" провів ребрендинг і представив новий логотип

Фото
Укрінформ
Міжнародний аеропорт "Одеса" провів масштабний ребрендинг і сьогодні представив новий логотоп і фірмовий стиль.

Про це повідомляється на сайті аеропорту.

"Один з найбільших аеропортів України, Міжнародний аеропорт «Одеса» (ODS) представив новий бренд. Розробкою візуального стилю та неймінгу займалась креативна компанія Fedoriv", - йдеться у повідомленні.

Розробники зазначили, що прагнули передавати дух міста – морського, яскравого, космополітичного та дружнього. Ці якості втілились у новому бренді аеропорту. Основою комунікації став образ матері – гостинної та рідної, як і сама Одеса. Це місто, що об'єднує сотні культур та гостинно відкриває світ для кожного, – тому гостей зустрічає слоган «Мир вам!», написаний сімома мовами. Він також став основою графічного патерна. Побачити його можна за посиланням.

Як зазначили у прес-службі аеропорту, наразі тут готуються до відкриття нового міжнародного терміналу площею більш ніж 30 тис. кв.м, що дорівнює п'ятьом футбольним полям. Термінал зможе обслуговувати тисячу пасажирів за годину та близько 3 млн пасажирів на рік. За швидкість, комфорт та якість обслуговування відповідатимуть чотири телескопічних трапи для висадки та посадки і 1300 місць для паркування. У планах – співробітництво з 23 авіакомпаніями, які виконуватимуть прямі рейси з Одеси за 30 напрямками.

Читайте також: З Києва до аеропорту “Бориспіль” запустять п’ять рейкових автобусів

Міжнародний аеропорт «Одеса» входить до трійки найбільших аеропортів України. Він зв'язаний повітряними лініями з багатьма містами України, а також з країнами СНД, Західної Європи, Азії та Африки. В останні роки річний пасажиропотік аеропорту перевищив відмітку у мільйон пасажирів.

Аеропорт здатен приймати повітряні судна кода 4D та нижче, а також гелікоптери всіх типів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-