Міжнародний економічний форум оголосив конкурс для молодих підприємців

Міжнародний економічний форум оголосив конкурс для молодих підприємців

Укрінформ
Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) оголосив конкурс для молодих підприємців «Молоді творці майбутнього». 

Про це Укрінформу повідомили в оргкомітеті конкурсу.

"Запрошуються підприємці, стартапери, інноватори з активною життєвою позицією віком від 25 до 35 років. Цього року 50 переможців конкурсу отримають унікальну можливість стати учасниками КМЕФ, поспілкуватися зі спікерами та учасниками цієї масштабної події й з перших вуст дізнатися про глобальні економічні тенденції", - йдеться в повідомленні.

Заявки на участь у конкурсі приймаютимуть до 30 вересня 2018 року. Результати конкурсу будуть оголошені 12 жовтня 2018 року.

Зазначається, що 18-19 жовтня 2018 року в рамках ювілейного форуму у Києві зберуться економісти зі світовим ім'ям, відомі бізнесмени, інвестори та візіонери із більш як 30 держав. Ключовою темою форуму стане майбутнє країн у високотехнологічному світі. На учасників КМЕФ чекають дискусії про стратегії та інструменти конкурентоспроможності, наслідки торгових війн, інвестиційну привабливість, упровадження найсучасніших технологій у промисловості, банківській та аграрній сферах  тощо.

«КМЕФ з радістю допоможе молодим професіоналам відкрити для себе нові горизонти», - наголосив у цьому зв'язку голова оргкомітету КМЕФ Юрій Пивоваров.

Читайте також: МЕРТ оприлюднило ставки ввізного мита України для імпорту товарів з ЄС у 2019 році

Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum) - постійно діючий майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Орієнтований на організацію діалогу експертів, бізнесу та влади, запозичення кращого світового досвіду, створення «дорожньої карти» розвитку та сприяння конвертації ідей у реальні дії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-