Кількість грошових переказів в Україну через TransferGo цьогоріч зросла учетверо

Кількість грошових переказів в Україну через TransferGo цьогоріч зросла учетверо

Укрінформ
Кількість грошових переказів з країн Європи в Україну, здійснених з початку 2018 року через онлайн-сервіс TransferGo, збільшилася в 4 рази порівняно з минулим роком, а їхня загальна сума сягнула майже 40 млн євро. 

Про це Укрінформу повідомили в українському офісі компанії.

"Згідно з даними онлайн-сервісу TransferGo, за 8 місяців 2018 року кількість грошових переказів з країн Європи в Україну збільшилася в 4 рази в порівнянні з минулим роком", - ідеться в повідомленні.

При цьому кількість транзакцій в Україні становить 20% від загального числа переказів в 47 країнах світу, де функціонує сервіс.

Зазначається, що обсяг грошових переказів в Україну за 8 місяців поточного року сягнув майже 40 млн євро.

«У липні поточного року TransferGo запустив безкоштовні грошові перекази з Європи в Україну. Згідно з останніми даними компанії, загальна кількість грошових переказів, які здійснили українці тільки в серпні цього року, збільшилася в більш ніж у 2 рази в порівнянні з червнем. При цьому, спостерігається збільшення середньої суми однієї транзакції на 15%», - коментує Даумантас Двілінкас, співзасновник і генеральний директор TransferGo.

Читайте також: Фонд гарантування минулого тижня продав активи 24 банків на 64 мільйони

TransferGo - це глобальний онлайн-сервіс, що забезпечує міжнародні грошові перекази в режимі реального часу. Користувачі сервісу можуть відправляти гроші додому з-за кордону, використовуючи модель аккаунт-аккаунт і принцип local-in, local-out, який означає, що перекази здійснюються з карти на карту, але при цьому кошти не залишають країни-відправника.

Компанія TransferGo була заснована в 2012 році у Великобританії зі штаб-квартирою в Лондоні. На сьогодні компанія обслуговує платежі в 47 країнах Європи, Азії та Латинської Америки, має офіси в Берліні, Вільнюсі та Варшаві. В Україні працює з початку 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-