Нафта дорожчає попри заклики Трампа знизити ціни

Нафта дорожчає попри заклики Трампа знизити ціни

Укрінформ
Ціни на нафту продовжують зростати на тлі побоювань щодо запровадження санкцій Сполученими Штатами проти Ірану та закликів американського президента Дональда Трампа знизити ціни.

Про це повідомляє Reuters.

«Ф'ючерси на нафту зросли у п'ятницю на тлі загрози запровадження санкцій США щодо обсягу експорту сирої нафти з Ірану та попри численні заклики президента США Дональда Трампа до зниження цін на нафту», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Reuters, сировина міжнародної марки Brent для доставки в листопаді зросла на 26 центів, або на 0,33%, до 78,96 дол. за барель. А сировина марки West Texas Intermediate на жовтень зросла на 7 центів, або на 0,10%, до 70,39 дол. за барель.

Читайте також: Нафта зросла в ціні на тлі інформації про скорочення запасів сировини

Очікується, що держави-члени Організації країн-експортерів нафти (ОПЕК) та їхні союзники зустрінуться в неділю в Алжирі для обговорення розподілу надлишків продукції, яка могла б компенсувати дефіцит постачання з Ірану через американські санкції. 

Раніше Трамп закликав членів ОПЕК знизити ціни на сировину, заявивши, що "вони не довго будуть почуватися в безпеці без підтримки США, і водночас вони все одно продовжують наполягати на більш високих цінах на нафту".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-