Порошенко розказав про євроінтеграційні плани на наступний рік

Порошенко розказав про євроінтеграційні плани на наступний рік

Укрінформ
Президент Петро Порошенко планує наступного року перейти до практичної реалізації намірів України долучитися  до Цифрового спільного ринку, Енергетичного Союзу, а також поглиблення співробітництва у митній сфері з ЄС.

Про це він заявив, виступаючи у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Протягом наступного року планую перевести у практичну площину реалізацію моїх ініціатив щодо інтеграції України до Цифрового спільного ринку, Енергетичного Союзу, а також поглиблення співробітництва у митній сфері”, - зазначив Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, ВР звернулася до інституцій Євросоюзу щодо поглиблення співробітництва між Україною та ЄС і посилення тиску на Росію й звільнення українських політв’язнів Кремля. За відповідну постанову № 8551 5 липня проголосували 233 народні депутати, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Читайте також: Президент підтримує ухвалення закону про реєстрацію агентів впливу РФ

Верховна Рада також визнає необхідність формування спільного бачення шляхів інтеграції України до Єдиного цифрового ринку Європейського Союзу, посилення співробітництва у митній сфері та енергетиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-