Малий бізнес України представить handmade-товари на виставці в Китаї

Малий бізнес України представить handmade-товари на виставці в Китаї

Укрінформ
Український малий та середній бізнес покаже свої handmade-товари на Національному стенді на виставці China International Import Expo 2018, яка відбудеться 5-10 листопада у Шанхаї.

Про це повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

"Україна вперше представить Національний стенд на міжнародній виставці з імпорту в Китаї - China International Import Expo 2018 (CIIE 2018), яка проходитиме 5-10 листопада у Шанхаї... Поряд із презентаціями державних органів, продуктів і послуг, відібраних в рамках Національного відбору, на міжнародній виставці будуть представлені як продукти і послуги великих компаній, так і кращі зразки товарів з доданою вартістю малого та середнього бізнесу (МСБ)", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що організатори Національного стенда передбачили спеціальні місця для демонстрації handmade-товарів українських виробників МСБ. Для цього буде проведено конкурс серед українських малих та середніх підприємств та обрано 5 переможців.

Аби скористатися цією можливістю, зацікавленим українським МСБ необхідно заповнити та подати анкету до 24 вересня 2018 року. Переможці будуть визначені шляхом інтернет-голосування та голосування експертного журі, що буде проходити з 24 вересня по 1 жовтня.

Національний стенд буде зосереджений на можливостях, які Україна пропонує китайським інвесторам, а також покупцям агро- та промислової продукції, IT та інновацій, продукції машинобудування, креативних індустрій, туризму та освіти.

«Тільки у 2017 році Україна експортувала до Китаю товарів на $2,1 млрд, тобто більше на 11,3%. Тепер ми разом маємо створювати кращі можливості для збільшення експорту наукомісткої інноваційної продукції. І тому важливо уже зараз наочно демонструвати нашим міжнародним партнерам, що українська продукція є якісною, оригінальною та конкурентною“, - коментує перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

Читайте також: МЕРТ повідомило, що представить Україна на міжнародній виставці у Китаї

Як повідомлялося, China International Import Expo 2018 була офіційно анонсована Головою КНР Сі Цзіньпіном на Форумі «Одного поясу - одного шляху» в травні 2017 року та є найбільш пріоритетним виставково-ярмарковим заходом для Китайської Народної Республіки.

Очікується, що у виставці візьмуть участь офіційні делегації, байєри та інвестори з понад 65 країн-учасниць. Захід відбуватиметься за підтримки Світової організації торгівлі, Конференції ООН з торгівлі та розвитку та Організації Об'єднаних Націй з промислового розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-