Порошенко розраховує, що IKEA запустить виробництво в Україні

Порошенко розраховує, що IKEA запустить виробництво в Україні

Фото, відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко висловив сподівання, що наступним етапом після відкриття у 2019 році магазину IKEA в Києві стане розміщення в Україні виробничих потужностей компанії.
Стефан Вановербек
Стефан Вановербек

Про це він сказав на зустрічі з головним виконавчим директором IKEA Південно-Східна Європа Стефаном Вановербеке, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Мільйони потенційних споживачів вже чекають, що у 2019 році двері IKEA будуть відчинені і вони зможуть скористатися вашими послугами”, - прокоментував Порошенко входження IKEA в Україну.

Президент також зазначив, що магазин, який планується відкрити у Києві, матиме нову концепцію “IKEA city store”. Крім української столиці, магазини цієї концепції відкриваються в Лондоні, Парижі, Стокгольмі, Мадриді і Копенгагені.

Читайте також: Порошенко сьогодні зустрінеться з виконавчим директором підрозділу IKEA

Водночас Порошенко висловив сподівання, що наступним етапом у виході IKEA на український ринок стане розміщення в нашій країні виробничих потужностей компанії.

“Україна для цього має все — сировину, деревину, високопрофесійний персонал, унікальні торговельні угоди з ЄС та багатьма іншими країнами і всі умови для виготовлення якісної, конкурентоздатної продукції”, - підкреслив він.

Президент додав, що відкриття магазину IKEA в Україні стане результатом 13-річної процедури входження компанії на український ринок.

IKEA — це транснаціональна корпорація, найбільший у світі меблевий продавець. Корпорація заснована у Швеції, штаб-квартира розташована в Нідерландах. IKEA розробляє та реалізує швидкозбірні меблі, кухонну техніку й аксесуари для дому.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-