Уряд розробляє проекти про венчурний капітал та підтримку стартапів - Гройсман

Уряд розробляє проекти про венчурний капітал та підтримку стартапів - Гройсман

Укрінформ
Кабінет міністрів працює над розробкою двох важливих проектів законів, які дозволять активніше розвивати індустрії венчурного капіталу та стартапів.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час форуму Реанімаційного Пакета Реформ «Повна мобілізація: спільний план дій», повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми зараз готуємо два законопроекти про венчурний капітал та підтримку стартапів. Далі на розгляді парламенту є індустріальний парк (законопроект — ред). Я знаю, що експертне середовище по-різному до нього ставиться, але вважаю, що він потребує уваги та підтримки, тим більше що деякі елементи вже сьогодні впроваджені. І відповідно, електронні гроші”, - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман дав "рецепт" розблокування виборів до тергромад

Він нагадав також про те, що у рамках дерегуляції та створення належних умов для бізнес-клімату уряд провів 6 хвиль дерегуляції та скасував близько 760 нормативних регуляцій, які стримували розвиток бізнесу. "Нам вкотре потрібна підтримка законодавства, щоб декомунізувати усе те, що досі діє, але було прийнято іще за радянських часів", - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-