POS-термінали: Укрпошта розповіла про результати пілотного проекту

POS-термінали: Укрпошта розповіла про результати пілотного проекту

Ексклюзив
Укрінформ
ПАТ "Укрпошта" із серпня 2018 року реалізує пілотний проект щодо обладнання своїх відділень платіжними терміналами, за цей час клієнти здійснили більше 3 тисяч транзакцій  з використанням електронних платіжних засобів.

Про це повідомляє Укрпошта на інформаційний запит Укрінформу.

"Із серпня було розпочато пілотний проект щодо обладнання платіжними POS-терміналами відділень Укрпошти в місті Києва. Перший етап пілотного проекту успішно завершено, масштабуємо проект на інші міста України", - зазначають у поштовому відомстві.

Зазначається, що під час пілотного проекту при розрахунках у відділеннях Укрпошти використовувалися всі сучасні електроні платіжні засоби, в тому числі NFC-кільця, Apple Pay, Android Pay. 

"Загалом у такий спосіб вже проведено більше 3 тис. транзакцій Розрахунки на сайті та в мобільному додатку будуть запущені на наступному етапі проекту. Розрахунки виконуються на різні суми, на сьогодні середній чек становить 350 грн. Загальна сума таких транзакцій - понад 1 млн гривень", - додають в Укрпошті.

Читайте також: Укрпошта підняла ціни на доставку листів майже удвічі

18 квітня цього року Національний банк України видав Укрпошті ліцензію на переказ коштів в національній валюті без відкриття рахунків, а також зареєстрував договори про участь ПАТ «Укрпошта» в міжнародних платіжних системах VISA та MasterCard. Також товариство приєдналося до Національної платіжної системи «Простір».

POS-термінал - електронний програмно-технічний пристрій для приймання до оплати платіжних карт, який може приймати картки з чіпом, магнітною смугою і безконтактні карти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-