МЕРТ закликало Український комітет Міжнародної торгової палати посилити взаємодію

МЕРТ закликало Український комітет Міжнародної торгової палати посилити взаємодію

Укрінформ
Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юрій Бровченко закликав Український національний комітет Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) до посилення співпраці.

Про це він сказав під час урочистих зборів з нагоди відзначення 20-річчя заснування ICC Ukraine, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вітаю з двадцятиріччям ІСС! Для розвитку економіки це надзвичайно важлива організація і уряд України сприяє її розвитку, у співпраці вдалося освоїти нові ринки для наших товарів... Ми закликаємо ІСС до посилення співпраці з Мінекономрозвитку та іншими міністерствами, зокрема  долучатися до роботи в торгово-економічних комісіях", - сказав Бровченко.

Читайте також: Україна планує експортувати послуги з техобслуговування повітряних суден - МЕРТ

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) - перший національний комітет на території країн СНД, створений у 1998 році. Він об'єднує національні підприємства та компанії нерезиденти, які представляють великий та середній бізнес. ICC Ukraine - неприбуткова, некомерційна організація, уповноважена Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції  бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-