Гройсман привітав з Днем підприємця: Ви є рушійною силою економіки

Гройсман привітав з Днем підприємця: Ви є рушійною силою економіки

Укрінформ
Головною рушійною силою розвитку економіки є підприємці, і одним із пріоритетів державної політики є створення сприятливих умов для розвитку бізнесу.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман у привітанні з Днем підприємця, розміщеному на Урядовому порталі.

"Підприємці є головною рушійною силою розвитку національної економіки. Завдяки підприємцям створюються нові робочі місця, випускаються конкурентоспроможні товари та надаються якісні послуги у різних суспільних сферах. Особливо відчутна роль підприємців у регіональному розвитку, відновленні територіальних громад та українського самоврядування загалом", - зазначив глава уряду.

Він підкреслив, що одним із пріоритетів державної політики України є створення сприятливих умов для розвитку бізнесу, найвагомішою складовою якого є дерегуляція підприємницької діяльності.

Читайте також: Гройсман у понеділок з робочим візитом їде на Київщину

За словами Прем'єр-міністра, уряд узяв за основу принципи партнерських відносин та діалогу з підприємницькою громадськістю на основі взаємодії та взаємодопомоги для вирішення проблем, що постають перед бізнесом.

Гройсман подякував підприємцям за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність і побажав вагомих досягнень і здобутків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-