Укрпошта заробить на оренді частини Головпоштамту понад 70 мільйонів

Укрпошта заробить на оренді частини Головпоштамту понад 70 мільйонів

Укрінформ
Укрпошта уклала договір оренди частини Головпоштамту із ТОВ «Розетка.УА», яке стало переможцем аукціону на майданчику Prozorro.Продажі. 

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрпошта".

У результаті торгів ціна зросла на 31% від початкової та склала 1 001 000 грн на місяць за оренду 1510 м кв. площі. 

"Угода укладена строком на 60 місяців. Загалом сума договору за весь період складе понад 70 млн грн з урахуванням щорічної індексації вартості оренди, при цьому витрати на утримання нерухомості оплачуються додатково до орендної плати відповідно до показників фактичного використання", - йдеться у повідомленні. 

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський зазначив, що компанія вперше оптимізує площу своїх приміщень та отримає такі значні кошти від оренди - понад 70 млн грн у рамках одного договору. 

"Від оренди приміщення найбільшим інтернет-магазином України «Розетка» ми також сподіваємося на синергетичний ефект – оформлені тут покупки можна буде одразу відправляти у будь-який куточок України", - зауважив керівник поштового відомства. 

Він також запевнив, що для клієнтів Укрпошти робота відділення Головпоштамту стане зручнішою - всі послуги можна буде отримати в одній операційній залі, що скоротить час обслуговування.

Читайте також: Укрпошта підвищує тарифи: на скільки подорожчають листування і посилки

Залучені кошти Укрпошта спрямує на розвиток своєї інфраструктури та мережі: на відкриття нових відділень, оновлення матеріально-технічного стану діючих, покращення умов праці виробничого персоналу. 

За умовами аукціону, переможець зобов’язаний здійснити ремонт приміщення, зокрема й реконструкцію системи електропостачання, та утримувати приміщення в належному технічному стані протягом терміну дії договору оренди. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-