Мала приватизація: за місяць на продаж виставили 210 об'єктів

Мала приватизація: за місяць на продаж виставили 210 об'єктів

Укрінформ
За перший місяць роботи із запуску малої приватизації на продаж виставлено 210 об'єктів із початковою вартістю понад 113 мільйонів гривень.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав в.о. голови ФДМУ Віталій Трубаров 

"Підсумок малої приватизації за перший місяць роботи. На продаж виставлено 210 об'єктів із початковою вартістю понад 113 мільйонів гривень. Найбільше об'єктів виставлено у Вінницькій, Полтавській, Львівській областях. Однак найдорожчі лоти в промисловій Запорізькій області", - написав Трубаров.

Читайте також: Найбільша біржа України провела перший аукціон з малої приватизації

Він зазначив, що з дня оголошення про продаж до першого аукціону в потенційного покупця є 30-35 днів на подачу документів, сплату гарантійного внеску, ознайомлення з об'єктом продажу, його технічним станом чи фінансовою звітністю. 28 серпня відбудеться аукціон з продажу приміщення в Києві. Стартова ціна 8 мільйонів гривень. 30 серпня аукціон з продажу акцій "Укрпапірпрому" з початково ціною 12,3 мільйона гривень.  На вересень заплановано майже 200 аукціонів.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці липня в Україні стартував продаж об’єктів державної власності у рамках так званої "малої приватизації".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-