Харківський підшипниковий завод іде на ринок Канади

Харківський підшипниковий завод іде на ринок Канади

Укрінформ
ПАО "Харківський підшипниковий завод" 11-13 вересня презентує підшипники для аграрного сектора на сільськогосподарській виставці Canada's Outdoor Farm Show у провінції Онтаріо (Канада).

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Інвестиційної групи УПЕК.

"У рамках презентаційного туру "Discover HARP" Харківський підшипниковий завод (ХАРП) розпочинає просування на канадський ринок. 11-13 вересня провідний вітчизняний виробник підшипникової продукції візьме участь у найбільшій сільськогосподарській виставці північноамериканського континенту "Canada' s Outdoor Farm Show". ХАРП стане єдиним українським виробником, який презентує підшипники для аграрного сектору на цьому заході", - йдеться у повідомленні. 

На сьогодні продукція ХАРП є затребуваною такими великими виробниками техніки, як Ростсільмаш, Клевер, МТЗ, Гомсельмаш, Salford, Metalagro.

"70-річний виробничий досвід дає змогу нам задовольняти запити аграріїв та найбільших виробників сільськогосподарської техніки по всьому світу", - каже віце-президент з маркетингу та продажів Роман Гіршфельд. 

Наслідуючи світові тенденції ринку, за останні кілька років ХАРП розробив інноваційні рішення, включивши в підшипники і підшипникові вузли запатентовані конструкції ущільнень багатокромок та касетних ущільнень, що підвищило продуктивність сільськогосподарської техніки та збільшило час її безвідмовної роботи, усуваючи необхідність регулярного змазування комплектуючих у важких польових умовах. 

Серед готових рішень ХАРП - лінійка маточинних підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT, серії підшипників UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійки корпусних вузлів на базі цих підшипників, підшипники HARP AGRO з новими системами ущільнень підвищеної герметичності X - SHIELD, які додатково забезпечують захист у найскладніших умовах експлуатації. 

Продукція ХАРП успішно застосовується у грунтообробній, посівній та прибиральній техніці таких світових виробників, як Lemken, Horsch, Agrisem, Mashio Gaspargo, Great Plains, Einbock, Rabe, Quivogne, Vogel&Noot, Kockerling, Hatzenbichler, Sunflower 9000, Salford, John Deere, Class, Case, New Holland і багатьох інших.

Система якості підприємства відповідає міжнародним стандартам ISO/TS 16949 і ISO 9001.

Читайте також: Україна і ОАЕ нарощуватимуть обсяги двосторонньої аграрної торгівлі - перемовини

Як відомо, ПАО "Харківський підшипниковий завод" (ХАРП) - провідне підприємство з виробництва підшипників та підшипникових вузлів для підприємств сільськогосподарського машинобудування, залізничної галузі, автомобільної промисловості, гірничо-металургійного комплексу та загального машинобудування. Продукція заводу постачається до понад 30 країн світу через офіційного дистриб'ютора ХАРП - "УПЕК ТРЕЙДИНГ" та мережу дилерів СНД, Близького Сходу і Східної Європи.

Фото: сайт Агроправда

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-