Нафта WTI завершує в

Нафта WTI завершує в "мінусі" сьомий тиждень поспіль

Укрінформ
Ціни на нафту слабо знижуються в ході торгів в п'ятницю, при цьому ціна WTI завершує в мінусі сьомий тиждень підряд, чого не спостерігалося останні три роки.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Ціна жовтневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures знизилася на $0,04 (0,06%) - до $71,39 за барель. В четвер контракти подорожчали на $0,67 (0,95%) - до $71,43 за барель. Вартість ф'ючерсу на WTI на вересень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) опустилася на $0,01 (0,02%) - до $65,45 за барель. За підсумками попередньої сесії контракти знизилися в ціні на $0,45 (0,69%) - до $65,46 за барель.

Інвестори залишаються обережними, тому що дані про несподіване зростання запасів в США ще нагадують про себе", - приводить агентство Рейтер думку аналітиків ANZ.

Читайте також: Нафта дешевшає на тлі даних про запаси у США

Міненерго США у середу повідомило про те, що за тиждень по 10 серпня запаси нафти в країні несподівано збільшилися на 6,8 мільйона барелів, або на 1,7%, до 414,2 мільйона барелів, очікувалося зниження показника на 2,5 мільйона барелів, або на 0,6%, до 404,9 мільйона барелів. Виріс і видобуток цього виду сировини в США за звітний період - на 100 тисяч барелів на добу, або на 0,9%, до 10,9 мільйона барелів на день. Ціна марки WTI в середу опустилася нижче позначки в 65 доларів за барель уперше з 21 червня.

Трейдери також оцінюють новини з Китаю. В четвер стало відомо, що заступник міністра комерції КНР Ван Шоувень вирушить до США в другій половині серпня для проведення консультацій з торгових питань. Ван Шоувень проведе переговори із заступником міністра фінансів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-