Газовий борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень збільшився на 1,6%

Газовий борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень збільшився на 1,6%

Укрінформ
Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» за використаний природний газ порівняно з минулим тижнем збільшилась на 456 млн грн.

Про це повідомляє «Нафтогаз України».

«Станом на 14 серпня 2018 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 29,4 млрд грн. Порівняно з минулим тижнем заборгованість збільшилась на 456 млн грн (1,6%)», - йдеться у повідомленні.

Заборгованість регіональних газозбутових підприємств становить близько 21,5 млрд грн. Порівняно з минулим тижнем заборгованість збільшилась на 1,022 млрд грн (5%).

Зростання заборгованості ТКЕ, ТЕЦ та газозбутових підприємств протягом третього тижня місяця є типовим та пояснюється оформленням актів прийому-передачі обсягів газу, використаного у липні 2018 року, а розрахунки населення за послуги з постачання теплової енергії у попередньому місяці здійснюються до 25-го числа поточного місяця.

Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень не змінилась та становить 2,8 млрд грн.

Заборгованість ПАТ "Київенерго" за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень збільшилась на 240 млн грн (7%). Сумарна заборгованість Київенерго становить близько 3,7 млрд грн.

Читайте також: Держгеонадра назвала учасників першого нафтогазового аукціону у 2018 році

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 25,9 млрд грн, з них за 2018 р. - 9,7 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість збільшилась на 715 млн грн (2,8%).

Сумарна заборгованість за газ підприємств-боржників, що виробляють електроенергію (ТЕЦ), порівняно з минулим тижнем зменшилась на 260 млн грн (6,9%) та становить близько 3,497 млрд грн.

Заборгованість прямих промислових споживачів порівняно з минулим тижнем не змінилась та становить 2,803 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-