Фонд гарантування знову виставляє на аукціон землю Родовід Банку

Фонд гарантування знову виставляє на аукціон землю Родовід Банку

Укрінформ
У системі "ProZorro.Продажі" повторно виставлено на торги понад 113,5 га землі в Оболонському районі м. Києва, що є власністю АТ «Родовід Банк», за стартовою ціною 2,96 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«22 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудеться повторний аукціон з продажу понад 113,5 га землі в Оболонському районі м. Києва. Виставлений на продаж актив перебуває на балансі АТ «РОДОВІД БАНК». Початкова ціна реалізації - 2,96 млрд грн», - йдеться в повідомленні.

У Фонді зазначають, що виставлений на продаж об'єкт є одним із найліквідніших активів АТ «РОДОВІД БАНК». Цільове призначення земельної ділянки - будівництво, експлуатація та обслуговування житлових будинків і об'єктів соціально-культурного призначення. Розташовуються виставлені на продаж 113,5298 га землі на вул. Озерній, у м. Києві.

Читайте також: Фонд гарантування минулого тижня продав активи 20 банків на 110 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, вперше на торги ця ділянка виставлялася 2 серпня з початковою ціною продажу - 3,7 млрд грн. Повторний аукціон відбувся 13 серпня з початковою ціною лоту - 3,3 млрд грн.

Як відомо, у грудні 2017 року Національний банк прийняв рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ «Родовід Банк».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-