У Фонді гарантування повідомили про дати продажів 10 та 11 пулів активів юросіб

У Фонді гарантування повідомили про дати продажів 10 та 11 пулів активів юросіб

Укрінформ
У системі ProZorro.Продажі 26 вересня відбудеться аукціон з продажу 10-го пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків, а продаж 11-го пулу активів відбудеться 1 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«Аукціон з продажу 10-го пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків відбудеться 26 вересня, а з продажу 11-го пулу 01 жовтня у системі ProZorro.Продажі. Стартова ціна 10-го пулу 217 млн грн 11-го - 260 млн грн відповідно. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону», - йдеться в повідомленні Фонду.

До складу 10-го пулу увійшли права вимоги за 13 кредитами, що перебувають на балансі 2 банків (ПАТ «Банк "Київська Русь», ПАТ «Укрбізнесбанк»). Один кредит становить 13% портфелю. 

До складу 11-го пулу увійшли права вимоги за 32 кредитами, що перебувають на балансі 6 банків (АТ «Дельта Банк», ПАТ «Авант-Банк», ПАТ «Міський Комерційний Банк, ПАТ Банк «Контракт», ПАТ «Укрбізнесбанк», ПУАТ «Фідобанк») та 608 позицій дебіторської заборгованості. 

Читайте також: Фонд гарантування продовжив ліквідацію ще одного банку

Загальна заборгованість за договорами 10-го пулу склала 1 100 млн грн. Середній термін прострочки виконання зобов'язань за кредитами - 3 роки.

За договорами 11-го пулу заборгованість 1 334 млн грн. Середня прострочка - 8 років. У заставі банків - товари в обороті, нерухомість, фінансова порука, транспортні засоби, майнові права. Зокрема, ТОП об`єкти застави - нежитлові споруди в м. Вінниця, будівля цеху в м. Львів, вантажні автомобілі в м. Черкаси. Права вимоги за кредитами, включеними до складу пулу, до цього виставлялися на індивідуальний продаж здебільшого по 9 - 20 разів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-