Укрзалізниця збільшила на 24% кількість вагонів для асфальтних заводів Закарпаття

Укрзалізниця збільшила на 24% кількість вагонів для асфальтних заводів Закарпаття

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" у першому півріччі 2018 року збільшила на 24% проти відповідного минулорічного періоду кількість вагонів для перевезення щебеневої продукції на адресу асфальтних заводів Закарпаття.

Про це повідомляє прес-центр ПАТ "Укрзалізниця".

"У першому півріччі 2018 року Укрзалізниця збільшила на 24% кількість вагонів для перевезення щебеневої продукції на адресу асфальтних заводів Закарпаття. Так, за 6 місяців цього року було відвантажено на адресу зазначених підприємств 5 358 вагонів, а за аналогічний період минулого року - 4125 вагонів", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що 64 вагони на адресу шляховиків Закарпаття надійдуть 8 серпня. 

Укрзалізниця наполегливо закликає автошляховиків Закарпатської області належним чином організовувати свою роботу, а саме визначати оптимальну логістику перевезення. Залізничники радять "замовляти сировину для ремонтів доріг, зокрема щебінь, з кар'єрів, що знаходяться максимально близько до дислокації робіт, а не на відстані 700-800 км, як це робиться зараз". Така організація перевезень, на їхню думку, дозволить прискорити оборот вагона та вчасно надати сировину на заводи для виготовлення асфальту.

Читайте також: Українські виробники компонентів для авто можуть вийти на ринок США

Як повідомляв Укрінформ, 17 липня цього року очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті повідомив, що через заборону Укрзалізницею використання напіввагонів для транспортування щебеню на Закарпаття в області припиняють роботу всі асфальтні заводи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-