З початку року

З початку року "прокачали" шість приміських електричок

Укрінформ
З початку року ПрАТ "Київський електровагоноремонтний завод" здійснило капітально-відновлювальний ремонт 6 складів електропоїздів. 

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Укрзалізниця»  із посиланням на в. о. голови правління Євгена Кравцова.

"Укрзалізниця закінчила капітально-відновлювальний ремонт чергового десятивагонного приміського електропоїзда, що відсьогодні обслуговує пасажирів на маршруті Київ - Фастів. Загалом з початку року таким видом ремонту модернізовано вже 6 складів електропоїздів", - ідеться в повідомленні.

За словами керівника Укрзалізниці, з початку року модернізовано 58 вагонів приміських електропоїздів.

Наразі модернізовані приміські електропоїзди вже обслуговують пасажирів за маршрутами Львів - Сянки, Київ - Роток, Харків - Лиман та Київ - Фастів.

Читайте також: Перші локомотиви General Electric для Укрзалізниці запрацюють восени - Гройсман

З метою підвищення рівня комфорту для пасажирів в електропоїздах оновлено інтер'єр і екстер'єр, замінено низку вузлів і агрегатів, світлосигнальне обладнання та інше. Також модернізовано систему освітлення салонів вагонів електропоїзда: облаштована «світлова лінія» зі світильниками на базі світлодіодів, встановлені електронні маршрутні вказівники на лобових частинах головних вагонів, електронна нумерація вагонів, сучасна звукова та візуальна система оповіщення пасажирів.

Окрім того, вагони обладнані новими герметичними віконними блоками зі склопакетами та сонцезахисними ролетними шторами, новими сидіннями з покращеними ергономічними властивостями. Оновлено систему опалення з можливістю встановлення температури в салонах.

Як повідомлялося раніше, ПАТ «Укрзалізниця» упродовж 2017-2018 років капітально відремонтує загалом майже 20% парку приміських поїздів. Кравцов заявляв, що у 2017 році буде оновлено 93 секції, а у 2018 році - 159 секцій електропоїздів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-