У Канаді погано розуміють економічний потенціал України - Потічний

У Канаді погано розуміють економічний потенціал України - Потічний

Укрінформ
Високий економічний потенціал України залишається переважно невідомим канадським підприємцям.

Про це в інтерв’ю Укрінформу сказав президент Канадсько-української торгової палати Зенон Потічний.

“Побутує думка, що в Канаді усі добре знають про Україну, її можливості тощо. Однак коли ми проводили семінари із просування Угоди про вільну торгівлю в канадських містах, то, на наше здивування, всі учасники були добре поінформовані про політичні проблеми України, анексію Криму, роль Росії у війні на Донбасі, але дуже мало знали про комерційні можливості України”, - зазначив Потічний.

За його словами, КУТП разом із партнерами докладає зусиль, аби “на різних семінарах, конференціях та інших професійних заходах більше розповідали саме про бізнесову складову України”.

Читайте також: Інтерес канадського бізнесу до України суттєво зріс - президент торгової палати

Як повідомлялося, Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною набула чинності 1 серпня минулого року. Канада відразу скасувала 98% мит на українські товари, які продаватимуться до Канади. Для канадських товарів одразу скасовується 72% мит, а упродовж 7 років безмитний експорт зросте до 98%. Угода також взаємно відкриває ринки державних закупівель. Окремі розділи документа захищають електронну комерцію та інтелектуальну власність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-