“Зрада тижня”: у МЕРТ розповіли про “40-метрові ремонти доріг”

“Зрада тижня”: у МЕРТ розповіли про “40-метрові ремонти доріг”

Скрін
Укрінформ
У Мінекономрозвитку піддають під сумнів раціональне використання коштів службою автодоріг Тернопільщини, а відтак сподіваються на аудит укладених мільйонних договорів.

Про це у Facebook повідомив перший заступник міністра Мінекономрозвитку Максим Нефьодов.

Він зазначив, що вже другий тиждень поспіль до “#зрадитижня” потрапляють звітувальники. Відомство, мовляв, хоч і намагається обирати “різноманітні зради, але тут просто не можно не відмітити “креатив”.

"Служба автомобільних доріг у Тернопільській області вирішила відремонтувати кілька доріг. І уклала на ремонт семи доріг майже 200 договорів (якщо бути більш точним 178, але суті це не змінює) з одним підрядником. Наприклад, для ремонту дороги Козова - Ішків було укладено 21 договір на 3,9 млн грн. Якщо простими словами, то кожен договір передбачає ремонт 40 метрів. 40 метрів... Кожен договір... Відкриті торги, аукціони, конкуренція, економія коштів? Нє, не чув... Така ж ситуація з усіма іншими дорогами. Хоч би зробили ці дороги, хоча віри в це і не нема...Тому я думаю, що колеги з ДАСУ (Державна аудиторська служба - ред.) зацікавляться, як відбуватимуться ці 40 метрові ремонти", - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, на ремонт доріг обласного значення виділено понад 11 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-