Фонд енергоефективності зареєстрували як державну установу — Зубко

Фонд енергоефективності зареєстрували як державну установу — Зубко

Укрінформ
У вівторок, 24 липня, Фонд енергоефективності України офіційно зареєстровано як державну установу.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко у Twitter.

“Сьогодні офіційно зареєстровано державну установу «Фонд енергоефективності України» як юридичну особу і внесено відповідний запис до Єдиного держреєстру юросіб, фізосіб-підприємців та громадських формувань”, - зазначив Зубко.

Пізніше у прес-службі віце-прем’єр-міністра додали, що виконуючим обов’язки директора Фонду енергоефективності призначено Юлію Головатюк-Унгуряну. Зазначається, що до цього вона працювала керівницею сектору реформи управління житловим фондом та енергоефективності Офісу підтримки та провадження реформ (RST) при Мінрегіоні. Відповідала за реалізацію реформи енергоефективності та розробку профільних законопроектів та підзаконних актів у цій сфері. Пройшла конкурсний відбір на прозорих процедурах. Має досвід роботи на керівних посадах, глибоке розуміння сфери енергоефективності і процесів, пов’язаних із запуском Фонду.

Читайте також: Зубко розказав, як вирішують "хлорну проблему"

Як повідомлялося, 8 червня 2017 року Верховна Рада ухвалила закон про Фонд енергоефективності, який визначає правові, економічні та організаційні засади утворення та діяльності Фонду.

20 липня 2017 року Президент підписав цей закон.

Фото: Зубко, Twitter.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-