Ціни на нафту знизилися на тлі збільшення пропозиції низкою країн

Ціни на нафту знизилися на тлі збільшення пропозиції низкою країн

Укрінформ
Торги нафтою WTI завершилися у вівторок зниженням до найнижчої з 21 липня позначки - $67,89 за барель - на тлі збільшення низкою країн обсягів виробництва нафти.

Про це повідомляє сайт Investing.com. 

"Сьогодні ціни на нафту еталонних марок знижуються, ринок сконцентрувався на ризиках збільшення пропозиції нафти, відсунувши суперечки лідерів США й Ірану на другий план. Торговий конфлікт США і Китаю, що наростає, загрожує послабленням попиту на енергоносії, тоді як ціла низка країн продовжує підвищувати виробництво нафти", - зазначається у повідомленні.

Вересневий ф'ючерс на Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:05 мск упав на $0,28 (0,38%) - до $72,78 за барель.

Котирування WTI з постачанням у вересні на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) зменшилося до цього часу на 26 центів (0,38%) - до $67,63 за барель.

Читайте також: Укроборонпром у Farnborough домовився про співпрацю з провідними авіакомпаніями

Заяви президента США Дональда Трампа, зроблені минулими вихідними, "безумовно додають новий шар невизначеності і волатильності", - вважає головний стратег JTD Energy Джон Дрісколл.

При цьому Саудівська Аравія дала сигнали про те, що може утриматися від підвищення нафтовидобутку до рівня максимального завантаження потужностей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-