Київстар тимчасово очолив гендиректор компанії Beeline із Казахстану

Київстар тимчасово очолив гендиректор компанії Beeline із Казахстану

Укрінформ
Генеральний директор компанії Beeline у Казахстані Олександр Комаров тимчасово призначений новим президентом компанії "Київстар". Наразі новопризначений президент поєднуватиме ці дві посади.

Про це повідомляє холдинг VEON - глобальний провайдер телекомунікаційних послуг, що базується у Амстердамі та є материнською компанією для компаній мобільного зв'язку VimpelCom (100%, Росія), Wind Tre (50%, Італія), Kyivstar (100%, Україна).

«Петро Чернишов, який раніше працював головним виконавчим директором «Київстар» в Україні, вирішив залишити групу. Олександр Комаров, головний виконавчий директор Beeline Kazakhstan, додатково буде виконувати роль головного виконавчого директора Київстар на тимчасовій основі», - йдеться в повідомленні.

Причини, через які Чернишов вирішив залишити посаду, не зазначаються.

Як відомо, Петро Чернишов був призначений головним виконавчим директором Київстару влітку 2014-го і в наступні роки перепризначався на посаду президента компанії.

Читайте також: Прикриття "схем" на митниці цьогоріч може дати в бюджет до 40 мільярдів - Гройсман

За повідомленнями у ЗМІ, у 2015 році росіянин Чернишов отримав українське громадянство, а з початку 2018 року став главою VEON Євразія - глобального провайдера комунікаційних та інтернет-сервісів.

За керівництва Чернишова Київстар виграв найбільшу кількість тендерів на 4G-зв'язок у діапазоні 1800 МГц, але витратив на це 2,837 млрд грн, що на 1 млрд грн більше, ніж конкурент на ринку мобільного зв'язку - компанія Vodafone Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-