Державна корпорація вдвічі збільшила експорт зернових китайській компанії

Державна корпорація вдвічі збільшила експорт зернових китайській компанії

Укрінформ
Державна продовольчо-зернова корпорація України у поточному маркетинговому році експортувала держкорпорації Китайської Народної Республіки ССЕС удвічі більше зернових - понад 1 млн тонн.

Про це повідомляє прес-служба корпорації.

"У 2017/18 маркетинговому році Державна продовольчо-зернова корпорація України вела досить активну торгівлю зі своїм стратегічним партнером – китайською компанією ССЕС. Так, за підсумками року на адресу свого головного партнера ДПЗКУ відвантажила більше мільйона тонн зернових культур, що перевищує аналогічний показник поставок минулого сезону рівно у 2 рази", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Держрезерв цьогоріч планує взяти на зберігання понад 600 тисяч тонн зерна

В українській зерновій корпорації зауважили, що більша частина в її експортній торговельній позиції належить кукурудзі. 

"Пріоритетним ринком збуту кукурудзи для держкорпорації залишається КНР, а саме, китайська компанія ССЕС, про що свідчить те, що 90% відвантаженого збіжжя на ССЕС становить саме кукурудза", - підкреслили в держкорпорації України.

ДПЗКУ здійснює поставки зернових через свого головного партнера ССЕС на треті країни. Так, державний зерновий оператор експортує збіжжя до таких країн, як Австрія, Франція, Португалія, Нідерланди, Італія, Єгипет, Алжир, Бангладеш, Тунісу та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-