ЄБРР призначив очільником сектору фінансових установ Франсіса Маліжа

ЄБРР призначив очільником сектору фінансових установ Франсіса Маліжа

Укрінформ
Європейський банк реконструкції та розвитку призначив Франсіса Маліжа керуючим директором у секторі фінансових установ. Він продовжить також керувати діяльністю банку в країнах Східної Європи та Кавказу до призначення наступника.

Про це йдеться в прес-релізі ЄБРР, що є у розпорядженні Укрінформу.

«ЄБРР призначив Франсіса Маліжа керуючим директором у секторі фінансових установ. На цій посаді Маліж керуватиме одним з основних відділів банку, який лише в 2017 р. забезпечив майже 3 млрд нових інвестицій», - йдеться в повідомленні.

У ЄБРР зазначають, що Маліж залишатиметься на своїй теперішній посаді керуючого директора в країнах Східної Європи та Кавказу і працюватиме у Києві до призначення наступника на цій посаді та повної передачі повноважень. Він почне виконувати нові обов'язки як керуючий директор в секторі фінансових установ з Києва, замінивши на цій посаді Ніка Тессімена, який звільниться з ЄБРР у серпні. Це забезпечить безперервність на одній з ключових посад, що є доказом важливості для ЄБРР України, Білорусі, Молдови, Вірменії, Грузії та Азербайджану - країн, діяльністю в яких наразі керує Маліж.

Читайте також: ЄБРР надасть кредит Київському картонно-паперовому комбінату

До приходу у відділ фінансових установ ЄБРР у 2010 р. Маліж зробив яскраву кар'єру в приватному секторі, попрацювавши в таких компаніях, як Arthur Andersen, McKinsey & Company та BNP Paribas. Він є випускником Паризької вищої школи комерції (ESCP Europe) та має інші ступені з міжнародного бізнесу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-