Украерорух: Перспективи цивільної авіації - лоукости на далекі відстані

Украерорух: Перспективи цивільної авіації - лоукости на далекі відстані

Укрінформ
Нинішні тенденції розвитку цивільної авіації в світі свідчать про те, що наступним етапом буде активний запуск лоукостів на далекі відстані.

Про це Укрінформу повідомив директор Украероруху Дмитро Бабейчук.

«Повітряний транспорт нині розвивається в напрямку дальньомагістральних лоукост-компаній. Якщо раніше це не було можливим, оскільки польоти на великі відставні були ефективними за рахунок великої кількості пасажирів, то нині ж стають більш ефективними літаки невеликої місткості - 200-220 пасажирів», - сказав Бабейчук.

За його словами, у світі наразі очікується стрімкий розвиток цього напрямку.

«Вважається, що цю ідею лоукости мають зараз підхопити та розвивати такі польоти. Хоча сама ідея не нова, перший такий лоукост, хоч тоді ще так не називали, з'явився у Великій Британії зі спробами компанії «Лейкерз» літати з Великої Британії до США. Але тоді це не мало особливого успіху, ця компанія збанкрутіла», - зазначив керівник Украероруху.

Читайте також: Укроборонпром бере участь в авіасалоні Farnborough Airshow

За словами Бабейчука, «прогрес не стоїть на місці, зараз це вже можливо».

Як відомо, минулого тижня Державне підприємство з обслуговування повітряного руху України «Украерорух» та Європейська агенція авіаційної Безпеки (EASA) підписали угоду про аудит Ужгородського аеропорту, який планується запустити в роботу вже цьогоріч.

Фото: сайт Украероруху

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-