Китайські інвестори зацікавились вітчизняною спиртовою промисловістю

Китайські інвестори зацікавились вітчизняною спиртовою промисловістю

Укрінформ
Китайська компанія BEIJING HUAFU ENGINEERING., LTD яка спеціалізується на машинобудівництві та переробних галузях, й інвестиційний фонд GREEN BOND Investment проявили зацікавленість до спиртової промисловості України. 

Про це повідомляє прес-служба "Укрспирту" з посиланням на робочу зустріч менеджменту ДП «Укрспирт» з представниками  інвестиційних китайських компаній.

"Державно-приватне партнерство у фінансуванні проектів, із залученням китайських інвестицій та використанням інноваційних вітчизняних розробок - може стати саме тим дієвим механізмом-каталізатором, який надасть поштовху розбудові інвестиційного ринку України. В рамках заходу, представники ДП «Укрспирт» виступили з презентацією інвестиційного плану розвитку галузі та механізмів фінансової участі у процесах інвестування, а також потенційних перспектив такої співпраці. Китайські інвестори проявили зацікавленість до вітчизняної спиртової промисловості", - йдеться в повідомленні. 

При цьому, в "Укрспирті" наголосили, що підприємство лише у поточному році потребує 300 млн грн інвестицій для модернізації виробничих потужностей. Знос основних засобів складає 75%.

Як повідомляв Укрінформ, Державна фіскальна служба наклала штраф на ДП "Укрспирт" у розмірі 186,9 мільйона гривень. Наразі відкрито виконавче провадження щодо примусового виконання судових рішень.

Читайте також: Екологію річок уряд покращуватиме з допомогою міжнародних партнерів - Гройсман

За даними "Укрспирту", до арешту рахунків підприємству вдалося інвестувати в переобладнання виробництва близько 65 млн грн. Завдяки цьому з'явилася можливість забезпечення виконання експортних контрактів до Польщі, Туреччини, Німеччини, налагодити випуск нових видів товарної продукції для парфюмерної галузі та біопалива власної марки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-