Прем'єр назвав пріоритет для наступної сесії Ради

Прем'єр назвав пріоритет для наступної сесії Ради

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман наголошує, що парламент на наступній, дев'ятій сесії має зосередитися на ухваленні рішень, спрямованих на зміцнення економіки.

Про це він сказав у своєму заключному слові під час години запитань до уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В основі нашої сильної заможної України є національна економіка. І тому, я думаю, що нову сесію ми маємо присвятити зміцненню національної економіки, економічному зростанню і формуванню якісного майбутнього», - підкреслив Гройсман.

Він нагадав, що урядом разом із парламентом був складений перелік 35-ти економічних законопроектів, з яких 9 прийнято в цілому і 5 у першому читанні.

Водночас він нагадав, що наступна сесія пройде в умовах виборчої кампанії.

«Але я думаю, що поки кандидати будуть змагатися, у цій залі ми маємо демонструвати абсолютну згуртованість щодо прийняття правильних державницьких рішень», -  сказав Гройсман.

Читайте також: Кабмін хоче посилити відповідальність туроператорів – Гройсман

Він закликав народних депутатів на наступній сесії приймати необхідні для українців рішення.

«Багато хто прогнозує те, що у виборчий період парламент не буде працювати, але у нас з вами є можливість сказати про те, що ми служимо не виборам, а служимо виборцям, незалежно від того, в якому періоді ми з вами працюємо», - заявив очільник уряду.

Як повідомлялось, у п'ятницю Рада закриє поточну восьму сесію, наступна сесія розпочнеться 4 вересня, а завершиться 25 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-