Укроборонпром модернізує систему закупівель для всіх підприємств концерну

Укроборонпром модернізує систему закупівель для всіх підприємств концерну

Укрінформ
ДК "Укроборонпром" модернізує систему прозорих закупівель, яка стане єдиною для всіх підприємств-учасників концерну та отримає останні інноваційні рішення, розроблені українськими IT-фахівцями.

Про це йдеться у повідомленні Укроборонпрому. 

"Укроборонпром" був одним з перших державних підприємств, який запровадив прозорі електронні торги ще у 2014 році, навіть до того, як вони стали обов‘язковими. Це дало величезний результат у організації виробництва, економії коштів та залученні підприємств усіх форм власності до робіт у оборонній сфері. Тепер ми маємо рухатись далі, запровадивши найбільш інноваційні IT-рішення. Для цього ми зібрали 8 найбільших IT-компаній України, які розробляють електронні торгівельні майданчики. Вони можуть запропонувати свої напрацювання та бачення рішення тих складностей, з якими ми стикаємось зараз під час роботи", – наголосив директор дивізіону спецекспортерів, постачання, інформації та аналітики Віталій Цвігун.

Читайте також: Уряд працюватиме над відкритістю роботи Укроборонпрому - Гройсман

Зазначається, що нова модернізована система має замінити різні електронні торгівельні майданчики, які зараз використовуються на підприємствах. Вона має прозоро охопити комерційні, некомерційні та допорогові торги, мати механізми автоматизованого контролю, планування закупівельної діяльності, а також інші вимоги замовника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-