На Закарпатті відкрили Центр підтримки підприємництва

На Закарпатті відкрили Центр підтримки підприємництва

Укрінформ
На Закарпатті відкрили Центр підтримки підприємництва

Про це повідомляють у прес-службі Закарпатської ОДА.

"Центр підтримки підприємництва, котрий функціонуватиме при департаменті економічного розвитку і торгівлі відкрили в Закарпатській ОДА. Тут надаватимуть інформацію про нові можливості для бізнесу, регіональні та міжнародні програми. Фахівці допомагатимуть підприємцям проводити пошук потенційних вітчизняних та закордонних партнерів для ділової співпраці, а також організовуватимуть тренінги, семінари та конференції з питань ведення підприємницької діяльності", - йдеться в повідомленні. 

Під час урочистого відкриття Закарпатська обласна державна адміністрація в особі голови Геннадія Москаля, Громадська рада при ОДА в особі голови Михайла Греня, Регіональна рада підприємців у Закарпатській області в особі голови – Андрія Андріїва підписали Меморандум про створення Центру підтримки підприємництва.

Читайте також: Гройсман закликав Міненерго виправити помилки в управлінні вугільною галуззю

Крім того, між департаментом економічного розвитку і торгівлі, обласним центром зайнятості, Європейським центром підтримки соціального підприємництва «Моє Закарпаття», сектором Державної регуляторної служби України в Закарпатській області та головним управлінням Державної фіскальної служби в області підписано Меморандум про підтримку підприємництва та спільне впровадження механізмів розвитку малого та середнього бізнесу.

Фото: сайт Закарпатської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-