Кубів повідомив, скільки проектів Рада ухвалила за півроку для росту економіки

Кубів повідомив, скільки проектів Рада ухвалила за півроку для росту економіки

Укрінформ
Із презентованого урядом у січні пакету з 35 законопроектів, необхідних для економічного зростання України, Верховна Рада вже ухвалила дев’ять законів, ще п’ять пройшли перше читання.

Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“На початку цієї сесії Кабінет міністрів і парламент спільно сформували пакет із 35 економічних законопроектів від різних політичних сил. Це дуже конструктивний підхід , який об’єднав кращі ініціативи в єдиний пакет, над прийняттям якого ми спільно працювали. Фактично, із 35 законопроектів залишилося 26 , тобто 9 законів було ухвалено українським парламентом”, - зазначив Кубів.

Крім того, за словами урядовця, ще п’ять законопроектів із вказаного пакету було підтримано в першому читанні.

Читайте також: Набуло чинності рішення ЄС про надання Україні €1 мільярда фіндопомоги

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр 31 січня на засіданні уряду презентував пакет із 35 законопроектів, які Кабмін сформував спільно з Президентом, бізнесом, парламентськими фракціями і які спрямовані на поліпшення позиції України в рейтингу Doing Business. Законопроекти стосуються захисту бізнесу, дерегуляції та поліпшення ділового клімату, полегшення доступу до фінансування та державних ресурсів, заохочення інновацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-