Українська авіакомпанія отримала дозвіл на перевезення в 219 країнах світу

Українська авіакомпанія отримала дозвіл на перевезення в 219 країнах світу

Укрінформ
Українська авіакомпанія «Україна-Аероальянс» отримала дозвіл до 30 квітня 2020 року виконувати перевезення в 219 країн світу.

Таке рішення ухвалила Державна авіаційна служба України, повідомляє Центр транспортних стратегій.

"Державна авіаційна служба України надала авіакомпанії "Україна-Аероальянс" право на експлуатацію повітряних ліній для виконання перевезень в 219 державах світу. Термін дії рішення - до 30 квітня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

У списку з 219 позицій - суверенні держави і заморські території в Європі, Азії, Африці, Північній і Південній Америці, Австралії та Океанії. Зокрема, виконання перевезень дозволено в таких країнах, як Росія, Північна Корея, Сирія.

Найбільша кількість аеропортів у країнах, в які Державіаслужба дозволила виконувати перельоти "Україна-Аероальянс", розташовані в США, Росії, Італії, Індонезії, Індії, Мексиці.

"Україна-Аероальянс" - одна з найстаріших в Україні компаній-авіаперевізників. Компанія розпочала діяльність у лютому 1992 року. Авіакомпанія перевозить гуманітарні та військові вантажі, співпрацює з ООН та НАТО. У перевізника є ліцензія на перевезення небезпечних вантажів.

Читайте також: Wizz Air анонсує п'ять нових рейсів із Кишинева

Флот перевізника складається з семи літаків Ан-12 (чотири Ан-12БК і три Ан-12БП) вантажопідйомністю до 20 тонн. Раніше авіакомпанія експлуатувала літаки Іл-76 і Ан-26. 

Наразі компанії "Україна-Аероальянс" належить лише один літак, решта - у лізингу у еміратського лізингодавця Cargo Air Chartering. Середній вік флоту - близько 52 років. Найновіший літак був випущений в 1970 році, найстаріший - в 1963 році. Технічне обслуговування літаків "Україна-Аероальянс" виконує компанія "Авіазар" у Білій Церкві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-