Уряд призначив Продану двох заступників

Уряд призначив Продану двох заступників

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні в середу призначив заступників голови ДФС — Євгена Бамбізова та Віктора Кривіцького.

Відповідну інформацію Прем’єр-міністр Володимир Гройсман оприлюднив під час селекторної наради з питань посилення боротьби з контрабандою у ДФС, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Очевидно, що нам потрібно підсилювати команду Державної фіскальної служби. Тому сьогодні уряд прийняв рішення за поданням керівника ДФС та в.о.міністра фінансів, про призначення двох заступників", - сказав Гройсман.

За його словами, уряд в рамках політики наведення ладу в системі державних фінансів відкриває нову сторінку роботи Державної фіскальної служби, головним орієнтиром якої має стати наповнення державного бюджету.

Читайте також: Боротьба з контрабандою: Україна цьогоріч може "заробити" 79 мільярдів

"Цифри показують: маємо серйозні резерви, які мають бути мобілізовані до держбюджету. При цьому легальний бізнес має відчувати підтримку і швидкий сервіс, аби не було жодних проблем, - сказав Прем'єр. - Уряд підтримає всіх, хто сумлінно виконує роботу. Служити державі – це привілей. Якщо це сприймати як власну справу, завжди будете ефективними".

Прем’єр-міністр наголосив, що ефективність треба продемонструвати, передусім, на митниці, де вже розгорнута кампанія "Україна без контрабанди". "Кожен день будемо аналізувати надходження, вартість, вантажі тощо. Не можете працювати – звільняйтеся. Авторитетів тут бути не може. Мені потрібен результат, а мої слова мають стати дороговказом", - наголосив глава уряду.

Гройсман пообіцяв також захищати кожного, хто правий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-