Нафтогаз пропонує Гройсману обговорити свої

Нафтогаз пропонує Гройсману обговорити свої "суперпремії" віч-на-віч

Укрінформ
Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" не відмовляла Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману у перегляді рішення про преміювання менеджменту, а запропонувала обговорити це питання у липні.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у коментарі в прес-службі НАК "Нафтогаз України".

"27 червня наглядова рада Нафтогазу відповіла на лист Прем’єр-міністра щодо премій менеджменту Нафтогазу. Лист не містить інформації щодо відмови переглядати рішення про преміювання менеджменту. Наглядова рада висловила розуміння делікатності питання щодо премій та заявила про свою готовність обговорити це та інші питання під час особистої зустрічі з Прем'єр-міністром, яку запропоновано провести у липні", - прокоментували у НАК зміст листа.

Зокрема, наглядова рада зазначає, що позитивне рішення Стокгольмського арбітражу є надзвичайною подією, яка має важливе значення не лише для компанії, а й для України.

Читайте також: Премії у $45 мільйонів: Гройсман обіцяє діяти інакше, якщо Нафтогаз не чує

"Цей результат став можливим завдяки рішенню менеджменту Нафтогазу подати скаргу до арбітражного суду, незважаючи на протидію як в Україні, так і за кордоном, а також чотирирічній наполегливій роботі для досягнення поставленої мети", - висловили думку у наглядовій раді НАК.

Як зазначається, рішення про виплату премій було прийнято наглядовою радою за рекомендацією комітету з призначень та винагород на основі ретельного аналізу подібних перемог в арбітражних судах.

"Наглядова рада також акцентувала увагу на необхідності залучати до роботи в компанії професіоналів високого рівня з незаплямованою репутацією, оскільки для галузі настає період жорсткої міжнародної конкуренції, у тому числі, в частині залучення успішних менеджерів", - додали у Нафтогазі.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман надіслав голові наглядової ради Нафтогазу Клер Спотісвуд листа, в якому висловив занепокоєння щодо призначення менеджменту НАК премій у розмірі 45,6 млн дол. Разом з тим, ЗМІ поширили інформацію, що наглядова рада відмовила Прем'єрові у перегляді рішення про преміювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-