Україна зацікавлена в розширенні економічної співпраці з Данією - МЕРТ

Україна зацікавлена в розширенні економічної співпраці з Данією - МЕРТ

Укрінформ
Україна зацікавлена в розширенні економічного співробітництва з Данією, особливо у контексті зони вільної торгівлі з ЄС, нарощування обсягів традиційного українського експорту, а також в залученні міжнародної технічної допомоги в агропромисловий сектор.

Про це повідомляє прес-служба МЕРТ на своїй сторінці у Facebook. 

«Торгівля товарами та послугами між Україною та Данією за 3 місяці 2018 року склала $122,9 млн, а це на 19,7% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. 26-27 червня Степан Кубів у складі української делегації на чолі з Володимиром Гройсманом у Копенгагені працюють над посиленням двосторонніх торговельно-економічних взаємин, обговорюють хід реформ, економічну ситуацію та перспективи спільних проектів Україна-Данія», - йдеться в повідомленні МЕРТ.

У міністерстві зазначають, що Україна зацікавлена в розширенні економічного співробітництва з Данією, особливо у контексті зони вільної торгівлі з ЄС, нарощування обсягів традиційного українського експорту та диверсифікації його структури, а також в залученні міжнародної технічної допомоги в агропромисловий сектор та в реалізацію спільних проектів у сфері цифрової економіки.

Читайте також: Держенергоефективності та Укргідроенерго підписали Меморандум про співпрацю

Крім того, Данія має значний досвід, яким готова поділитися з Україною. Наприклад, вона планує до 2020 року збільшити частку альтернативних джерел енергії у загальному енергобалансі країни до 35%. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-