Україна та Ізраїль домовились щодо Угоди про вільну торгівлю

Україна та Ізраїль домовились щодо Угоди про вільну торгівлю

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін погодив на політичному рівні з керівництвом Ізраїлю готовність Угоди про вільну торгівлю.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Одним із головних підсумків візиту Павла Клімкіна стало узгодження з вищим керівництвом Держави Ізраїль на політичному рівні готовності Угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем, переговори щодо якої тривали майже 6 років", - йдеться у повідомленні. 

Україна та Ізраїль домовились щодо Угоди про вільну торгівлю / Фото: mfa.gov.ua

У МЗС поінформували, що 19 червня в Єрусалим відбулося 11-те засідання Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва під співголовуванням Павла Клімкіна та міністра з питань охорони навколишнього середовища, міністра у справах Єрусалиму та спадщини Держави Ізраїль Зєева Елькіна.

Читайте також: Клімкін обговорив з патріархом Єрусалимським майбутнє Української помісної церкви

У ході засідання сторони обговорили низку питань спільної зацікавленості, зокрема в сфері торгівлі та інвестицій, сільського господарства та управління водними ресурсами, енергетики та зв'язку, стандартизації та туризму. 

Глава МЗС України також зустрівся з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу. Під час зустрічі сторони обговорили питання двостороннього співробітництва, в першу чергу майбутній візит прем’єр-міністра Ізраїлю в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-