Фонд гарантування продає офісні приміщення Укргазпромбанку

Фонд гарантування продає офісні приміщення Укргазпромбанку

Укрінформ
У системі "ProZorro.Продажі" відбудеться аукціон з продажу офісних приміщень у Києві колишнього відділення ліквідованого Укргазпромбанку в Києві, на вулиці Дніпровська набережна, 13.

Про це повідомляється на сайті ФГВФО.

"13 липня 2018 року у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень у Києві – колишнього відділення банку на вулиці Дніпровська набережна, 13. Актив перебуває на балансі ПАТ «Укргазпромбанк» та на торги виставляється вперше. Початкова ціна реалізації – 32,21 млн грн", - йдеться в повідомленні Фонду.  

На продаж виставлено приміщення загальною площею 1771 кв. м, що розташовуються у Києві за адресою Дніпровська набережна, 13. Колишнє відділення банку обладнано всіма інженерними мережами, частина офісів – сьогодні перебувають в оренді.  

Крім нерухомості до складу лоту також входять меблі, кондиціонери, системи відеонагляду тощо. Загалом – 450 одиниць основних засобів.

У квітні 2016 року Фонд гарантування вкладів увів тимчасову адміністрацію в Укргазпромбанк на 3 місяці.

У вересні цього ж року НБУ вирішив ліквідувати Укргазпромбанк.

Читайте також: У Фонді гарантування не згодні з рішеннями судів щодо банку "Юнісон"

У листопаді 2016 року Вищий адміністративний суд підтвердив рішення судів про протиправну бездіяльність Національного банку в невжитті заходів впливу до ліквідованого Укргазпромбанку. Позов було подано одним із вкладників Укргазпромбанку - ТОВ "Торговий дім Санко".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-