Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зріс на 1,9%

Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зріс на 1,9%

Укрінформ
Заборгованість підприємств перед НАК «Нафтогаз України» порівняно з минулим тижнем збільшилась на 581 млн грн і станом на 12 червня становить близько 31,4 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу. 

«Станом на 12 червня 2018 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 31,4 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість збільшилась на 581 млн грн (1,9%)», - йдеться в повідомленні Нафтогазу.

Заборгованість регіональних газозбутових підприємств становить 24,4 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість збільшилась на 1,016 млрд грн (4,3%).

Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень не змінилась і становить 2,8 млрд грн.

Заборгованість ПАТ “Київенерго” за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень збільшилась на 387 млн грн (9,8%). Сумарна заборгованість Київенерго становить 4,3 млрд грн, заявили в Нафтогазі.

Читайте також: Укрнафта не планує нараховувати дивіденди через збиткову діяльність торік

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 26,5 млрд грн, з них за 2018 р. - 10,3 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість збільшилась на 196 млн грн (0,7%). 

Сумарна заборгованість за газ підприємств-боржників, що виробляють електроенергію (ТЕЦ), у порівнянні з минулим тижнем збільшилась на 385 млн грн (8,6%) і становить близько 4,867 млрд грн.

Заборгованість прямих промислових споживачів у порівнянні з минулим тижнем майже не змінилась і становить  2,803 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-