Мала приватизація через ProZorro: Гройсман розповів про нову формулу

Мала приватизація через ProZorro: Гройсман розповів про нову формулу

Укрінформ
У червні в Україні стартує приватизація невеликих активів, які не представляють стратегічного значення для економіки, – через систему ProZorro.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

«Я вважаю, що приватизація – це залучення інвестицій в промисловість. Цього місяця стартує нова формула продажу невеликих підприємств – через ProZorro – відкрито, публічно, без жодних зловживань», – сказав Прем'єр.

Він наголосив, що великі активи, стратегічно важливі, будуть збережені у власності держави. А ті, де можна залучити капітал для оновлення технологій та примноження робочих місць, пройдуть підготовку із залученням відомих світових радників.  

Читайте також: Набули чинності правила малої приватизації через систему ProZorro

«Цю практику пройшли країни з великим рівнем життя. А ми, на жаль, лишалися з купою проблем, які наразі треба врегульовувати», – додав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, Фонд державного майна України визначив та оприлюднив  понад 600 об'єктів по всій країні, які продаватимуть у межах програми малої приватизації у 2018 році. Серед затверджених об'єктів - бази відпочинку, будівлі і навчальний комбінат на Одещині, лікарня, цехи і кафе на Львівщині, піонерський табір, автостоянка і газове господарство на Миколаївщині тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-