IKEA шукає українських виробників для співпраці

IKEA шукає українських виробників для співпраці

Укрінформ
У Києві у рамках Українсько-шведського бізнес-форуму представники шведської компанії IKEA готові зустрітися з українськими виробниками для налагодження співпраці стосовно виробництва своїх меблів.

Про це повідомляє Офіс з просування експорту при Міністерстві економрозвитку і торгівлі України.

«14 червня у місті Києві в рамках Українсько-шведського бізнес-форуму представники шведської компанії IKEA готові зустрітися для налагодження співпраці з українськими виробниками», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: IKEA відмовиться від одноразових пластикових товарів до 2020 року

Компанія цікавиться виробниками такої продукції: масивні дерев'яні меблі, масивні крісла, фанерні меблі та меблі з формованої фанери, дивани та крісла із оббивкою, офісні та комп'ютерні стільці, алюмінієві сковорідки, фетрові горщики з нержавіючої сталі, пиломатеріали, дошки із сушкою для меблів (8%), керамічні умивальники, порцеляновий та скляний посуд, флоат-скло та лампи (світильники, абажури та деталі для ламп).

Серед обов'язкових вимог - наявність значних виробничих потужностей на території України та щорічний грошовий оборот понад 2 мільйони євро. Заявки з інформацією щодо виробників приймають до 11 червня на адресу Офісу з просування експорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-