Аналітики назвали валютний коридор на тиждень

Аналітики назвали валютний коридор на тиждень

Укрінформ
Курс долара цього тижня  збережеться поблизу поточних значень, безготівковий долар торгуватиметься через тиждень поблизу 26,1 грн, а готівковий долар у банках торгуватиметься близько 25,9/26,1 грн.

Про це йдеться у щотижневому прогнозі форекс-компанії  "Альпарі", який є у розпорядженні Укрінформу.

"На тижні, що почався, ми чекаємо збереження курсу долара поблизу поточних значень. Безготівковий долар торгуватиметься через тиждень поблизу 26,1 грн, а готівковий долар у банках торгуватиметься близько 25,9/26,1 грн", - говориться у повідомленні.

В Альпарі зазначають, що на минулому тижні курс долара до гривні на міжбанку трохи знизився, в інших сегментах валютного ринку практично не змінився, залишаючись при цьому в середньостроковому горизонтальному діапазоні 26,0-26,4 грн.

Читайте також: Біткоїн минулого тижня продовжував падіння - експерт

Так, з минулого понеділка офіційний курс долара США, встановлюваний НБУ, не змінився і залишився поблизу 26,11 грн. Середньозважений курс долара на міжбанку за даними регулятора за цей же час знизився з 26,15 грн до 26,13 грн або на 0,1%. Середні курси купівлі/продажу готівкового долара у банках за тиждень також не змінилися і залишилися поблизу 25,86/26,11. При цьому спред між середнім продажем і середньою купівлею зберігається на рівні 0,9%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-