Український індустріальний тиждень стартував у 13 областях

Український індустріальний тиждень стартував у 13 областях

Укрінформ
Проект "Український індустріальний тиждень" розпочався 4 червня у тринадцятьох областях з метою ефективного формування та реалізації промислової політики.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку. 

"Сьогодні, 4 червня, розпочався Український індустріальний тиждень. Мінекономрозвитку запрошує регіональні бізнес-об’єднання, комерційні підприємства, науково-дослідні установи, громадські організації, представників малого та середнього бізнесу долучитись до проведення Індустріального тижня, який триватиме до 8 червня 2018 року", - йдеться у повідомленні МЕРТ.

Зазначається, що у проекті беруть участь Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Хмельницька та Черкаська області.

В межах проекту учасники з кожного регіону на своїх майданчиках публічно обговорюватимуть індустріальні можливості області та висловлять рекомендації щодо вирішення найбільших перешкод для промислового розвитку. Ознайомитись із програмами заходів можна на сторінці проекту.

Читайте також: На форумі у Києві шукатимуть шляхи до збільшення українського експорту

Український індустріальний тиждень – це серія регіональних заходів, що будуть реалізовані за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ за моделлю Європейського індустріального дня (EU Industry Day). Проект дасть змогу українським компаніям у регіонах продемонструвати свій потенціал у сфері індустріального розвитку, вибудувати діалог із державними структурами та окреслити можливості співпраці з європейськими партнерами. Органи державної влади, в свою чергу, отримають якісний зворотний зв’язок з метою ефективного формування та реалізації промислової політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-