У Миколаєві збудують два корпуси танкерів для голландської компанії

У Миколаєві збудують два корпуси танкерів для голландської компанії

Укрінформ
Миколаївська верф компанії Smart Maritime Group візьме участь у виконанні контракту на будівництво двох насичених корпусів танкерів-хімовозів для голландської компанії VEKA Shipbuilding WT B.V.

Про це повідомили в прес-службі компанії «Smart Maritime Group», до якої належить ЧСЗ.

«Smart Maritime Group (SMG) уклав контракт на будівництво двох насичених корпусів танкерів-хімовозів для голландської компанії VEKA Shipbuilding WT B.V. Судна призначені для перевезення нафтопродуктів і хімічних вантажів на внутрішніх водних маршрутах Європи. Вартість контракту понад 145 млн грн», - розповіли у прес-службі.

Там також зауважили, що згідно з контрактом, SMG виготовить корпус судна, проведе монтаж загальносуднових систем трубопроводів, монтаж палубного насичення, а також виконає забарвлення корпусу. Термін будівництва одного корпусу складе 11,5 місяців.

Історія успішних партнерських відносин SMG з VEKA Group налічує більше 10 років. За цей час SMG побудував для VEKA 8 корпусів танкерів-хімовозів. В цілому для голландського ринку були побудовані 12 суден аналогічного класу.

Читайте також: У Миколаєві відремонтували ще одне судно для китайської компанії

ЧСЗ входить до Smart Maritime Group (SMG) - найбільшого суднобудівного холдингу України. Він об'єднує два суднобудівних підприємства України - Чорноморський та Херсонський суднобудівні заводи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-