Порошенко обговорив з директором IFC підтримку українського агробізнесу

Порошенко обговорив з директором IFC підтримку українського агробізнесу

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко обговорив з операційним директором Міжнародної фінансової корпорації Стефані фон Фріденбург нові угоди корпорації з українськими компаніями та підтримку агробізнесу.

Про це глава держави повідомив у Twitter.

"З операційним директором Міжнародної фінансової корпорації (IFC) Стефані фон Фріденбург говорили про покращення інвестиційного клімату в Україні. А також про нові угоди IFC_org з українськими агрокомпаніями та підтримку агробізнесу", - написав Порошенко.

Як поінформувала прес-служба Президента, Стефані фон Фріденбург повідомила, що IFC цього тижня підписала та підпише нові угоди з українськими агрокомпаніями. Крім того, за її словами, Міжнародна фінансова корпорація готує угоду про співпрацю та фінансування пілотного муніципального проекту з Маріуполем. 

Співрозмовники також обговорили питання прискорення входження IFC до капіталу ПАТ «Укргазбанк» через механізм конвертованого кредиту.

Читайте також: Заміна податку в Україні: Порошенко розповів про рекомендацію Естонії

Як відомо, Міжнародна фінансова корпорація веде діяльність в Україні з 1993 року та інвестувала в Україні понад 3,2 млрд доларів в 90 проектів у різних секторах економіки.

Останні кілька років IFC фокусувалась в Україні на підтримці агробізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-