Учасникам програми

Учасникам програми "теплих кредитів" з середини квітня відшкодували 4,4 мільйона

Укрінформ
Держенергоефективності з середини квітня здійснило відшкодування учасникам урядової програми "теплих кредитів" у розмірі 4,4 млн гривень.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Усередині квітня державні банки розпочали надавати "теплі кредити" і вже сьогодні, на основі отриманих від фінансових установ зведених реєстрів позичальників, Держенергоефективності здійснило відшкодування учасникам програми у розмірі 4,4 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 2,6 млн грн перераховано домогосподарствам, які утеплювали приватні будинки, 1,8 млн грн - для ОСББ, які впроваджували енергоефективні заходи у багатоповерхівках, 21,5 тис. грн - родинам, які встановлювали твердопаливні котли. Кошти перераховано до Ощадбанку, Приватбанку та Укргазбанку для їх подальшого спрямування на рахунки позичальників.

Читайте також: В Україні планують впроваджувати об'єкти "зеленої" енергетики через аукціони

Як повідомлялося, з початку дії програми у 2014 р. і по сьогодні більше 400 тис. родин скористалися "теплими кредитами" на суму 5,5 млрд гривень. Уряд надав населенню та ОСББ з держбюджету співфінансування на суму майже 2 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-