У

У "Борисполі" повідомили, коли добудують "проблемний" паркінг

Укрінформ
Запустити в роботу першу чергу паркінгу в міжнародному аеропорту "Бориспіль" планують у вересні,  точно до кінця осені 2018 року.

Про це повідомив заступник генерального директора ГП "Міжнародного аеропорту "Бориспіль" з комерційної діяльності і стратегічного розвитку Георгій Зубко в коментарі журналістові Укрінформу.

"Паркінг - базовий, стратегічний проблемний об’єкт, будівництво якого ведеться не один рік, цього року ми його закінчимо. Основні роботи будуть закінчені в серпні, деякий час нам буде потрібно на пуско-налагоджувальні роботи. Об’єкт орієнтовно відкривається у вересні, осінь це гарантовано, це буде перша черга (на 1000 паркомісць - ред.)", - повідомив Зубко.

В той же час, керівництво аеропорту доки не вирішило, чи є необхідність повністю добудовувати другу чергу.

Читайте також: В "Борисполі" розповіли, коли відкриють термінал F

"Перша черга буде здана, по другій у нас є різні думки з точки зору її реалізації, ми це прораховуємо. Питання таке, ми не готові просто сказати, чи потрібний нам стовідсотково там паркінг в такій кількості місць. Тому розглядаємо додатковий варіант там зведення готелю, або, наприклад, хостелу", - підкреслив заступник гендиректора авіапідприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-