Україна і Туреччина узгодили процес кооперації між виробниками авіатехніки

Україна і Туреччина узгодили процес кооперації між виробниками авіатехніки

Укрінформ
Восени Україна і Туреччина підпишуть Меморандум про взаєморозуміння для здійснення обміну авіаційною технікою між двома державами за спрощеною процедурою.

Про це повідомила прес-служба Державіаслужби. 

«17-18 травня 2018 року відбулась зустріч між представниками Генерального директорату цивільної авіації (DGCA) Туреччини та Державної авіаційної служби України стосовно майбутньої співпраці в галузі безпеки польотів цивільних повітряних суден та можливості підписання відповідної домовленості між DGCA та Державіаслужбою. За результатами зустрічі голова Державіаслужби та заступник генерального директора  DGCA підписали узгоджений протокол зустрічі в якому обома сторонами було визначено наміри восени 2018 року підписати Меморандум про взаєморозуміння між авіаційними адміністраціями України і Туреччини, що в майбутньому надасть можливість здійснювати обмін авіаційною технікою між двома державами за спрощеною процедурою», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Омелян анонсував проект з мультимодального переміщення транзитної пошти

Як зазначаться, підписання меморандуму буде першим кроком до укладення Двосторонньої  Угоди з Авіаційної Безпеки (BASA), що є необхідним для просування українських авіаційних виробів на ринок Туреччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-